Hedevig Stang Castberg

Partner

Mobil: +47 952 29 860
E-post: hedevig(alfakrøll)bonesvirik.no


Bønes Virik ble startet av ren glede for å arbeide med rekruttering – vi er oppriktig opptatt av å finne optimale løsninger for både kunder og kandidater.

Hedevig Stang Castberg har sin kjernekompetanse innen rekruttering av spesialister og ledere på tvers av et bredt spekter av bransjer og funksjonsområder. Hun har bred erfaring og et stort nettverk, ikke minst innen industri- og produksjonsvirksomhet. Hun startet i Bønes Virik i 2014.

Hedevig startet sin karriere på Oslo Børs, fortsatte som næringslivsjournalist, før hun i 1991 begynte med rekruttering av spesialister og ledere i PA Consulting Group.

I 2000 overtok Korn/Ferry International PAs globale rekrutteringsvirksomhet, og Hedevig var med på å bygge opp datterselskapet Futurestep Norge AS. Hun kom inn i Bønes Virik fra rollen som faglig leder for Executive Search i Adecco Search & Select.

Hedevig er utdannet markedsøkonom fra Norges Markedshøyskole. Hun er sertifisert bruker av ulike evne- og personlighetsanalyser, sertifisert NLP Practitioner og sertifisert meditasjonsleder.